woensdag 4 september 2019

Bee augustus 2019

Het nieuwe seizoen
De laatste woensdag van augustus kwamen we weer voor een gezellige Bee bij elkaar, zowel in de ochtend als de avond.
In de ochtend hing de waslijn op het podium weer vol met quilts. Van groot naar klein, een klein tasje om van alles en nog wat in te doen tot een quilt voor de kleinkinderen of alleen de top van een mysterie.

We hebben elkaar een tijd niet gezien, tijdens de vakantie periode, dus er valt genoeg te kletsen. Het was een gezellige ochtend en er waren ruim 30 dames aanwezig.


Teuny Bakker kwam langs om ons uit te leggen wat de volgende maand gaan doen en wat we mee moeten nemen. Ze heeft daar een handig lijstje van gemaakt. Voor degene die er niet waren en op 25 september wel mee willen doen even contact op met Teuny zelf of met iemand van het bestuur.

Voorbeeld boekjes voor Workshop in september. Benodigdheden voor de workshop. zie eerder bericht.

 Quilt van Arianne Doornheim

 Quilt van Arianne Doornheim

Eb en Vloed van Corry Mauritz
 Quilt van Anneke Tuitman

Quilt van Alice Roth

 Quilt van Rina Mulder

Quilt van Margeeth Swart

 Quilt van Janny Bakker

 Ingrid van Tuyl 

Quilt van Nettie Kaaij
Als u als gast dit blog leest en u woont in de omgeving van Gorinchem en u denkt dat lijkt me wel wat. Schrijf u een reactie op dit blog dan komt het wel bij het bestuur terecht en nemen wij contact met u op. Of komt een keertje kijken.
We komen iedere laatste woensdag van de maand bij elkaar in het gebouw De Heul in Gorinchem. U bent welkom op de ochtendbee vanaf 9.30 tot 12 uur of op de avondbee 19.30-22.00 uur.
Tilly Verwaal
secretaris
Foto's zijn geplaatst met toestemming van de maaktsters